Kladdkaka med det lilla extra

Himmelsk go kladdkaka som serveras med grädde. 

Kladdkaka

100 g smör
50 g Nutella
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
Mintchoklad
Nötcreamebollar att toppa med
Hallon Sätt ugnen på 175°
100 g smält smör + ca 50 g Nutella i kastrull.

Smöra en ugnfastform,i med kokos och snurra runt så de täcker hela formen.
Blanda alla ingredienser ÄGG FÖRST SMÖR SIST

Innan det är dags för ugnen bryt ner mintchokladbitar och stoppa i smeten. 
Gräddas ca 15 -20 min.

Tips för att få den extra kladdig. Grädda ej så länge och låt stå i kyl 1 dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Himmelsktårta m. kladdkaka och maräng

Naan barbari - Persiskt bröd

Geishakaka