Geishakaka


Geishakaka



2 ägg
1 dl socker
1,5 dl mjölk
0,5 dl flytande margarin eller 50g smör 
2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver
0,5 dl kakao
2 stora Geishachokladkakor



Vispa ägg och socker pösigt.
Häll i mjölk och margarin.



Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en bunke. Blanda väl.
Rör ner blandningen i smeten.



Häll upp i valfri form 
(tänk bara på tiden i ugnen sen beroende på om du gräddar i muffins eller lite större kaka) 
Lägg i geisha i mitten av formen.
Om du gör små muffins lägg en ruta i varje form.



Grädda i ca 200° i ca 11 min (beroende på form/muffins)



Smält Geisha och häll över kakan.
Strö över antingen hasselnötter eller pärlströssel. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Himmelsktårta m. kladdkaka och maräng

Naan barbari - Persiskt bröd