Geishakaka
2 ägg
1 dl socker
1,5 dl mjölk
0,5 dl flytande margarin eller 50g smör
2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver
0,5 dl kakao
2 stora Geishachokladkakor
Vispa ägg och socker pösigt.
Häll i mjölk och margarin.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en bunke. Blanda väl.
Rör ner blandningen i smeten.
Häll upp i valfri form
(tänk bara på tiden i ugnen sen beroende på om du gräddar i muffins eller lite större kaka)
Lägg i geisha i mitten av formen.
Om du gör små muffins lägg en ruta i varje form.
Grädda i ca 200° i ca 11 min (beroende på form/muffins)
Smält Geisha och häll över kakan.
Strö över antingen hasselnötter eller pärlströssel.
Kommentarer
Skicka en kommentar