Dumlekakor m. Noblesse på toppen


Sega och goda Dumlekakor som går snabbt att svänga ihop. Ca 24 st.


200 g smör
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
3 dl vetemjöl
24 dumlekolor
24 st noblesse

24 st aluminiumformar

Ställ formar på en plåt.


Blanda smör och socker i en bunke ( bra om smöret stått framme ett tag)

Tillsätt bakpulver och salt och blanda därefter vetemjöl.
Knåda i hop degen och gör små runda bollar.
Lägg kakbollen i en form tryck i en dumlekola

Grädda i 175° i ca 11 min

Direkt efter du tagit ut dina kakor lägger du på en noblesse som smälter.

Låt svalna och njut

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Himmelsktårta m. kladdkaka och maräng

Naan barbari - Persiskt bröd

Geishakaka